2021-07-26 13:43:18• hírek • Bede Emőke

Emberölési kísérlet miatt nyomoznak a 16 éves késelő ellen

Ahogyan arról a nap elején beszámoltunk, vasárnap hajnalban tettlegességig fajult egy szóváltás néhány fiatal között: egy 16 éves fiú a vita hevében kést rántott, majd többször is megszúrta a másik fiatalembert.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség hétfő délután közölte, hogy a 112-es segélyhívó számra hajnali 3 óra 11 perckor futott be a hívás, mely szerint egy tömbház előtt ismeretlen tettesek rátámadtak egy 19 éves, szatmári fiatalra. A helyszíni nyomozást követően a rendőrök megállapították, hogy a szóban forgó személyt egy spontán kirobbant vita nyomán egy 16 éves, szintén szatmári fiú szúrta hasba. 


Az ügyben első körben testi sértés miatt indítottak eljárást, viszont a törvényszéki jelentés szerint az elszenvedett sérülések veszélyeztették a fiatalember életét, így a rendőrség is emberölési kísérletre változtatta az elkövetett bűncselekmény jogi besorolását.


A kiskorút, aki többször is belemártotta kését vitapartnerébe, 24 órára őrizetbe vették, a hétfői nap folyamán pedig kezdeményezni fogják ellene az előzetes letartóztatást is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: